Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5568 klantenbeoordelingen (9.4)

IKEA hack | 3x DIY ideeën

IKEA hack | 3x DIY ideeën

De IKEA, wie is er niet geweest? IKEA staat natuurlijk bekend om haar goedkope en praktische meubels die je helemaal zelf in elkaar kunt zetten. Uniek zijn de meubels helaas niet en de kans is groot dat jouw buren, vriend of vriendin dezelfde kast van IKEA in huis hebben staan. Daarom hebben wij 3 leuke voorbeelden van hoe je een IKEA kast kunt pimpen. Zo maak je van jouw IKEA meubel een echte eyecatcher die niemand anders heeft!

1. IKEA Ivar kast | Modern & Speels

Kylie van het Instagram account @dr.house_bykylie laat zien wat kleur op een IKEA Ivar kast kan doen. Omdat het hout van de Ivar kast onbehandeld is, kan je hem eenvoudig in ieder gewenste kleur verven. Kylie heeft gekozen voor een spannend lijnenspel en heeft de kast gedeeltelijk geverfd. De witte hairpin tafelpoten van 15 cm geven de kast net wat meer body en passen perfect bij het kastje en de rest van haar interieur.

Ikea hack pootjes

2. IKEA Ivar kast | Chique en strak

Houd jij van een modern en strak interieur interieur? Ook dan past een IKEA Ivar kast perfect in jouw interieur. Sanne & Leroy van het Instagram account brielshuysje hebben het kastje namelijk niet alleen voorzien van een likje verf, maar ook van een natuursteen plaat. De plaat hebben ze op maat laten zagen zodat het perfect op het kastje past. Sanne en Leroy hebben de zwarte retro tapse meubelpoten van 18 cm onder het kastje geplaatst. Zo komt het zwarte van het blad mooi terug in de pootjes. Daarnaast geven de meubelpoten het Ivar kast een luxere uitstraling. Je herkent het IKEA Ivar kastje amper terug!

Ikea hack pootjes

3. IKEA Besta | Fris en wit

Een meubel op meubelpootjes maakt een ruimte luchtiger en ruimtelijker tegelijk. En hoewel een IKEA Besta kast met pootjes geleverd kan worden, is het natuurlijk veel leuker om zelf de pootjes uit te zoeken. Zo koos Veronique van het Instagram account @bij.veer voor onze houten meubelpootjes van 17 cm. Deze pootjes bevestig je door middel van m8 draadeind. Je kunt de pootjes er daardoor zo indraaien en je hoeft niet aan de gang met schroeven. Ideaal toch?

Ikea hack pootjes

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar onze Pinterest pagina. Hier vind je boordevol inspiratie en ontdek je diverse IKEA Hacks!