Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Voeg stalen meubelpootjes toe aan jouw interieur!

Voeg stalen meubelpootjes toe aan jouw interieur!

Staal is niet meer weg te denken in een modern en industrieel interieur. Vaak zie je dat er gekozen wordt voor stalen deuren, trapleuningen of kasten. Maar, wat dacht je van stalen meubelpoten? In deze blog vertellen we je meer over alle mogelijkheden!

Kleine stalen meubelpoten

Laten we klein beginnen met onze lage stalen meubelpoten. Deze meubelpoten zijn klein van formaat en daardoor ook laag geprijsd. Je kan hierdoor goedkoop stalen elementen toevoegen aan jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de poten van jouw bijzettafel, kast of bankstel. Op onderstaande foto zie je hoe Heleen van bijheleen de poten van haar salontafel heeft vervangen. Zo zie je dat meubelpootjes voor een groots effect kunnen zorgen!

A tafelpoot

Kant en klare salontafelpoten

Is jouw salontafel toe aan een opknapbeurt of heb je een mooi rond blad gezien? Dan word je vast blij van onze nieuwe stalen salon tafelonderstel. Dit onderstel is gemaakt van hoogwaardig staal en bevestig je eenvoudig onder het blad door middel van schroeven. Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende diameters. Hierdoor hebben we altijd een onderstel voor onder jouw salontafel blad.

Salontafelpoot

Stalen tafelpoten

Onze stalen tafelpoten zijn momenteel de populairste meubelpoten op onze website. Wij snappen wel waarom! De stalen meubelpoten geven jouw tafel direct een andere, moderne uitstraling. Ook kan je met behulp van deze poten eenvoudig een tafel zelf maken. Je hoeft alleen maar een mooi blad te vinden, eventueel te behandelen en de poten te bevestigen.

Op onze website vind je meerdere vormen stalen tafelpoten. Denk bijvoorbeeld aan een ‘A’, ‘U’ of een ‘X’ tafelpoot. Iedere vorm zorgt weer voor een andere uitstraling. Bekijk daarom goed alle mogelijkheden en vind de tafelpoot die het beste in jouw interieur past! Op de foto zie je de tafel die Thea van @thea_hipenstoer. Thea heeft gekozen voor de strakke ‘U’ tafelpoot.

U tafelpoot

Matrix onderstel

Wil je het echt groots aanpakken? Dan is onze stalen matrixpoot perfect! Dit robuuste onderstel kun je zowel onder een ovaal als rechthoekig blad plaatsen. Tevens houd je de ruimte aan de kopse kanten vrij. Ideaal dus! Let er wel op dat een tafel met een matrix onderstel minder stabiel is dan een tafel met poten aan de zijkant van de tafel. Het matrix onderstel is zowel in het wit als zwart verkrijgbaar. Je bekijkt de mogelijkheden hier.

Matrix tafelpoot

De beste kwaliteit

Als je zelf aan de slag gaat met een tafel dan wil je natuurlijk ook dat de tafel lang mooi blijft. Bij Meubelpootjes.nl ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Zo werken wij met naadloze koudgetrokken kokers. Hierdoor is er geen extra lasnaad zichtbaar. Daarnaast maakt dit de poten sterker.

Als je wel een poot tegenkomt met zichtbare lasnaad, dan weet je dat de poot van mindere kwaliteit is. Het materiaal oppervlak zal gevoelig zijn voor corrosie en de afwerking van de koker zal minder glad zijn. Let dus echt goed op de kwaliteit van een stalen meubelpoot voordat je met jouw DIY project start!

Wil je meer informatie ontvangen over (de kwaliteit van) onze stalen poten? Neem gerust contact met ons op via contact@meubelpootjes.nl. We helpen je graag!