Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Ben je onverhoopt toch niet tevreden over je bestelling? Voldoen de producten niet aan je verwachtingen of passen ze wellicht niet op je meubel? Retourneren is geen probleem. Je hebt een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om -zonder opgaaf van redenen- jouw producten te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van levering. Een uitzondering hierop zijn speciaal voor jou geassembleerde of gespoten producten. De directe kosten voor het retourneren van je meubelpootjes of tafelpoten komen voor jouw eigen rekening.

Retouraanvraag indienen

Het indien van een retouraanvraag is heel makkelijk. Houd hiervoor je ordernummer en e-mailadres bij de hand. Vul hier het retourformulier in of stuur een email naar klantenservice@hairpinlegs.nl. Na ontvangst van je retour zullen we deze controleren op beschadigingen. Als het product in goede staat bij ons terug is gekomen zullen we de aankoopsom binnen maximaal 14 dagen na je herroeping naar je terugstorten.

We raden je aan om je bestelling altijd verzekerd aan ons terug te sturen via DPD of PostNL en je track en trace code van retournering te bewaren. Je pakket is dan goed verzekerd en je kunt rekenen op een goede en betrouwbare afhandeling bij verlies of transportschade. Wij verwijzen je bij schade of verlies contact op te nemen met de gekozen vervoerder voor afhandeling van schade of verlies.

Product beschadigd tijdens transport

We hopen natuurlijk dat dit nooit gebeurt, maar helaas gaat er tijdens het transport weleens iets mis. Een pakketje dat bedolven raakt onder zware pakketten, een pakket dat kwijtraakt.. Heel vervelend, maar het gebeurt soms. Omdat wij vinden dat jij hier niet de dupe van moet zijn, kun je eventueel beschadigde producten zonder problemen naar ons retourneren.

We verzoeken je hiervoor contact met ons op te nemen via het retourformulier of via klantenservice@hairpinlegs.nl. Wij sturen je alvast nieuwe meubelpootjes toe zodat je niet zo lang hoeft te wachten en zorgen dat we een retouretiket bijsluiten waarmee de poten kosteloos geretourneerd kunnen worden.

Annuleren van je bestelling

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Mocht je in de tussentijd betaald hebben, dan storten we de aankoopsom zonder problemen naar je terug.