Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:45 besteld = morgen in huis 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 3608 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Al onze producten worden uit voorraad geleverd, op werkdagen voor 23:45 besteld wordt dezelfde dag nog door ons verstuurd. Indien je in het weekend besteld dan word jouw bestelling op maandag met zorg door ons ingepakt en opgestuurd. Je hebt de producten dan de volgende dag in huis. Alle producten worden bij ons gratis verstuurd naar adressen binnen de Europese Unie.

Wanneer een product toch onvoldoende voorraad blijkt te hebben, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gebracht. Enkele fabrieken zijn gesloten tijdens de zomer –en kerstperiode. Dit betekent dat er dan soms sprake kan zijn van een vertraging in de levering. Bestellingen met daarin producten die wij op voorraad hebben zullen hier uiteraard geen problemen van ondervinden. Uiteraard stellen wij alles in het werk om de bestellingen zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Bezorging als particulier bij een bedrijf

Indien je als particulier ervoor kiest om het pakket bij een bedrijf te laten bezorgen dan ben jezelf verantwoordelijk voor dat je het pakket zelf aanneemt. Dit om eventuele fraude tegen te gaan.