Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5568 klantenbeoordelingen (9.4)

Wij leveren meubelpootjes en tafelpoten uit voorraad. Dit betekent dat wanneer je jouw bestelling voor 23.45 uur plaatst, deze dezelfde dag nog wordt verzonden. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag door ons verzonden. Wij verzenden je bestelling met DHL, PostNL of DPD. Bij grote aantallen of grote producten versturen we de producten op een pallet en leveren deze met eigen transport bij je af.

Levering van je bestelling

Je bestelling wordt meestal de volgende werkdag geleverd. Dit kan echter iets langer duren, bijvoorbeeld wanneer er een vertraging is in het verzendproces bij bovenstaande postbezorgers. Heb je je bestelling na drie werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact met ons op.

Wat als een product niet direct leverbaar is?

Wanneer de meubelpoot of tafelpoot van jouw wens toch niet op voorraad blijkt te zijn, dan word je hiervan op de hoogte gesteld via e-mail. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen in vakantieperiodes, waardoor sommige fabrieken tijdelijk gesloten zijn. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om de pootjes alsnog snel bij je te bezorgen.

Zorg & Aandacht

Wij zijn marktleider op het gebied van meubelpootjes en tafelpoten. We zijn trots op onze goede naam en deze houden we dan ook graag hoog! Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan ons assortiment. We selecteren de beste leveranciers en producenten en we volgen de woontrends op de voet om de beste producten in te kopen. Ook aan de verzending van bestellingen besteden we de nodige aandacht. We controleren de producten voor we ze inpakken, we zorgen voor een goede verpakking en we bieden een uitstekende service wanneer er onverhoopt toch iets misgaat. Denk hierbij aan schade die ontstaat tijdens het transport. Wij lossen eventuele problemen graag voor je op.

Als particulier laten bezorgen bij een bedrijf/op een bedrijfslocatie

Wanneer je er als particulier voor kiest om je bestelling op een bedrijfsadres of bij een bedrijfspand te laten leveren, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het aannemen van het pakket. Dit om fraude te voorkomen.