Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Oktober = woonmaand! Ontdek de laatste trends

Oktober = woonmaand! Ontdek de laatste trends

Het is oktober woonmaand! In deze maand vliegt de inspiratie je om de oren en kom jij erachter wat de trends voor 2021 zijn. Heb je wel zin in wat inspiratie? Lees snel verder!

Natuurlijke materialen

De allereerste trend die wij gaan toelichten heeft alles te maken met de natuur. We gaan namelijk in 2021 ontzettend veel natuurlijke elementen terugzien. Denk bijvoorbeeld aan lichte houten meubels, keramieken vazen en veel planten. Met deze trend wordt binnen naar met buiten verbonden en haal je echt de natuur in huis. Binnen deze trend passen onze houten meubelpoten perfect. Combineer ze met een oud kastje of pimp bijvoorbeeld een Ikea Ivar kast.

Natuurlijke materialen

Ton sur ton

Ook op de muur gaan we veel natuurlijke kleuren zien. Denk aan aardetinten zoals grijs, beige en zachtgroen. Door verschillende tinten van dezelfde kleur te combineren zorg je voor ‘Ton sur ton’. Dit zorgt voor rust en eenvoud in jouw interieur, iets wat we komend seizoen veel gaan zien! Daarnaast is ‘Brave Ground’ niet voor niets uitgeroepen als kleur van het jaar. Deze neutrale, warme kleur kan je perfect laten terugkomen in jouw woning door een meubel in deze kleur te verven. Denk bijvoorbeeld aan het eerdergenoemde Ivar kastje. Doordat je de poten mee kan verven kan je het meubel een dezelfde kleur geven. Gaaf toch?

Ton sur ton
Bron: ikea.nl

Fijne metalen onderstellen

Hoewel we nog steeds veel grove, stalen onderstellen blijven zien, valt het ons ook op dat er steeds vaker gekozen wordt voor de wat fijnere, metalen onderstellen. Denk bijvoorbeeld aan onze hairpinlegs of onze nieuwe zwarte trapezium tafelpoten. Het voordeel van een dun onderstel is dat het zorgt voor ruimtelijkheid en tegelijk ook erg speels kan zijn.

Fijne metalen onderstellen
Bron: www.whisperingbold.com

Zwart

Ze zeggen niet voor niets dat zwart het nieuwe wit is. Zwart zien we op ontzettend veel manieren terugkomen in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte keuken, zwarte kozijnen en zwarte accessoires. Je kan heel eenvoudig zwarte elementen aan jouw interieur toevoegen door jouw meubels te verven of te voorzien van stoer, stalen onderstel.

Duurzaamheid

De laatste trend kan eigenlijk geen trend meer worden genoemd, omdat het belangrijk is dat er ieder seizoen rekening mee gehouden wordt. Toch zien we dat duurzaamheid ieder jaar belangrijker wordt en doen wij er zelf ook alles aan om als organisatie zo duurzaam mogelijk te zijn. Het pimpen van een meubel is natuurlijk het perfecte voorbeeld van hoe je duurzamer je huis kan inrichten. Wist je dat je ook ontzettend leuke kastjes en tafels bij de kringloopwinkel kunt kopen? Zo kan je een meubel goedkoop upcyclen en heb jij een uniek pronkstuk voor in jouw woning. Voor ieder meubel hebben wij wel de perfecte meubelpoot, dus neem vooral een kijkje op onze website!

Duurzaamheid